Instagram

Tandemhyppy

Tandemhyppykurssi on nopea ja turvallinen tapa tutustua laskuvarjohyppäämiseen ilman varsinaista kurssin käymistä. Tandemhyppykurssi onkin suosittu polttari- ja synttäriyllätys ja kyllä - sankarin voi tuoda paikan päälle täysin hänen tietämättään. Aikaa hyppyyn perehdytyksineen kuluu parisen tuntia.

Skydive Finland ry:n hyppytoiminta tapahtuu Utissa.

Tandemhyppykurssilla hyppääjä viedään yhdistyksemme koneella ylös korkeuksiin yhdessä muiden hyppääjien kanssa. Alas tandemhyppääjä tulee nauttien noin minuutin kestävästä vapaasta pudotuksesta ja noin viiden minuutin varjolentelystä yhdessä kokeneen hyppymestarin kanssa. Hyppymestari vastaa koko hypyn ajan turvallisuudesta, joten tandemhyppääjä voi keskittyä vauhdin huumaan vapassa pudotuksessa ja maisemien katseluun varjon varassa.

Tandemhyppy videoidaan ja kuvaaja taltioi tunnelmia maassa, koneessa ja vapaassa pudotuksessa. Videon saa odottaessa mukaan tallenteelle koostettuna. Videon katsominen on hauskaa ohjelmaa vaikkapa hääpäivänä, perhejuhlassa tai syksyn iltojen hämärtyessä. 

Huomioithan että hyppääjän maksimikoko on 2m / 100 kg.

Vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät FAQ-osiosta.

Tandem hinnasto

Tandemhyppykurssi: 349 €

Tandemlahjakortti: 349 €

Tandemkurssiin ja -lahjakorttiin kuuluu hypyn kuvaus sekä SdF ry:n jäsenmaksu ja liittymismaksu hyppyvuonna.

Tandemhyppykurssin varausmaksu 60 € maksetaan kurssia varattaessa. Loppusumma 299 € maksetaan hyppypaikalla. Maksuvälineinä kelpaavat suomalaiset pankkikortit ja luottokorteista Visa ja MasterCard. Otamme vastaan myös Smartumin ja Luottokunnan liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Huomioithan, että käteinen ei käy maksuvälineenä.

Tandemhyppääjän tulee hyppäämään tullessaan täyttää terveydentilavakuutus. Terveydentilavakuutuksen kysymyksiin kyllä -vastanneilta sekä kaikilta yli 60-vuotiailta hyppääjiltä vaaditaan aina lääkärin todistus hyppykunnosta. Hyppääjän terveydentilavaatimuksiin voit tutustua tarkemmin Ohjeessa tutkivalle lääkärille.

Skydive Finland ry:llä on oikeus muuttaa hinnastoa kesken kauden.